Aug 19, 2011

sembang la !


haihaihaihaihai ! saye nak cite sket bab mimpi saye. recently nila, tadela latest sangat. haha. saye mimpi colour wedding saye t. skang saye tengah discuss ngan maklong saye pasal theme and design baju kawen saye t. haha. sebab maklong saye tu mak andam, ley la dapat discount sket kan. lagipon saye dulu salu ikot die g mengandam. so, tawla sket pasal kawen-kawen ni kan. hahahahaktuih !

saye pon dalam mase yang same nak meringankan beban family saye dan mengikot juge kehendak hubby saye. so, in the same time mensatisfy kan sumorang la kan. thehe. kan saye da cakap kat title entry ni, SEMBANG LAH ! haha. memeyla. tu sume planning even lambat lagi kan. bak kate M. nasir " gagal merancang, merancang kegagalan" haa. giituw.

cume yang kusut sket ni, tema. nak wat garden, tak kene dengan warne tuh. exclusive ? awak ni bukanla orang kayo rayo terkenal monal sangat pun nak wat exclusive bagai. haha. so, KIV dulula bab theme ni. photographer pon pakcik awak jugak. so, tak lari manela. sumenye de around me jek. alhamdulillah. hopefully, majlis nanti akan berjalan dengan lancar dan jayenye. bhahaha ! wey, shafika ! SEMBANGLA lu minah. ahaha. abaikan angan-angan saye ni ye. hikhik.




ehem : harap-harap dato' ct datangla on my wedding day. tanjatt boboi. dhaha.

2 comments:

  1. wuwuuw.. bestnye nak kawen! hhehe

    ReplyDelete
  2. hehe.nede best.sarat kat otak ni banyak pikiaq.thehe

    ReplyDelete