May 16, 2011

Black, white and gold


caution ! this entry a bit long. so dun get boring (: . the title tu tema pertunangan saye dengan encik apish. hehehe. asalnye purple puteh. tetapi besela mesti de halangan kan ? hehe. tapi colour tu quite good and i like. hehehe. so the event occured on 14th may 2011 sabtu yg lepas (:

rombongan lelaki tibe by 1500. da start bincang2 tu barula nak rase bedebo, kalo tak tu macam tade pape. hahaha. thanks utk tok ngah yg jadi tukang cakap bagi pihak saye and family belah pompan. even bidan terjun tapi sangat pro and tak nampak cacat celanye. congrate tok ngah ! kendian keluo la saye utk disarongkan cincin oleh bakal mak metue saye. neves weyh ! getaq tangan cheq. hahaha. tapi pape pon. terbaekkkkk !

setelah itu sesi bergambar besame family-family belah lelaki. peloh jangan cakapla. mencurah-curah ke ladang dahi ni ha. mase salam ngan pihak lelaki tu, awak lupo lak nak tanggei kan kasot. da mencangkung sambil salam. ish. ish. jijik-jijik. kahkah. awak neves gitulah jadinye. hahah. da tu. sampaila encik apish kesayanganku. kitorang take picture after famlily die g makan. macam artis. camera sane- sini. fuh ! nak lagila. hahaha.

thanks utk abangah aka adekku tersayang. yg jadi photographer utk aritu. thanks. t kalong kawen ko jadi lagi taw. t kalong belikan camera ye ? hehe. insyaAllah. utk ibu dan ayah. terime kaseh sangat2 tak terhingge. ibu sampai tak tido satu hari. tapi tetap kuat dan segar utk kalong (: tuhan je yg mampu balas jasa ibu. banyak sangat da naip nih. haha.

untuk angah, maklang, mak, bucu, ateh, ude, boboy, cumi, alang, adek botet, adek yot, akid, atok, kakak nonny, pak ngah, adek fifie, abg boy dan rakan-rakan, thanks sangat-sangat sebab bertungkus-lumus menjayekan majlis nih. dan alang izam and family juge. haaa. juge jiran-jiran yg ringan tulang. thanksssssss shooooo mush. utk yg datang, kawan-kawan and family turut banyak-banyak thank you lah ! hehehe. and for those present yg saye dapat juge. gudbai (:






10 comments:

  1. wee~ da bertunang. congratulations ieka :)

    ReplyDelete
  2. asharina : thanks.but kite penah kenal ke ? ke kenal tru blog je ? heheh

    ReplyDelete
  3. tahniah! semoga berkekalan sehingga ke akhir hayat :D

    ReplyDelete
  4. congrate ika :)
    smoga bkekalan hingga ke syurga :)

    ReplyDelete
  5. ina : kamo dak teknik klang kan ? must be kenal tunang saye kan ? hehe.

    ReplyDelete