Apr 20, 2011

special post ♥ ♥ ♥ !


alhamdulillah. it is 6 years dude (: . 21st April 2005 till today. such a great memories i've had. tak mampu saye nak menaip tapi saye gagahkan juge. saye macam tak percaye. dengan ini saye nak la wish pade diri sendiri and my hubby, HAPPY 6TH ANNI SAYANG. thanks for being strong beside me and keep this love alive.

saye tawu saye tidak sechantek Dato' Siti Nurhaliza Taruddin, tidak seputeh Nora Danish, tidak sepandai Dr. Harlina (err.isteri angkasawan tuh), tidak sebaek sapee ek ? haha. sape-sape sajela. tapi saye cukop beruntung dan bersyukor dikurniekan awak sebagai bakal teman hidup saye. insyaAllah. taon ni. sangat bermakne buat saye. saye arap saye akan jadi budak pompan yg matang dengan cepat. err. still stick word "budak" kat situ. haha. apela. so, saye takan salu susahkan awak ngan aty awak tuh. hehe. saye tawu saye banyak songeh dan meng-ade-ade (malu nak letak rapat-rapat) hahaha. tapi TERIME KASEH la utk segalenye ye awak. LUV U SHO MUSHHHHH ! weeee !

cukop dgn ucapan. saye bosan menaip dan bosan nak bace sendiri nanti. hahah. ur present is here already just waiting from urs. then, we can exchange ! hehe. pape pon. semoge urusan dan dugaan yang bakal kami tempuhi pade hari-hari yang bakal mendatang dapat kami laluinye dengan tenang dan diredhai yg SATU itu. Amiiiiiiiin. a big smile for all the readers ! till then,love . . .




ehem : mesti post kol 12 tepat nih.ikot jam saye lerrr. kihkih.
ape pasal jam blog ni lambek sangat ha ? awak da ngtok nih. post jolah.

12 comments:

  1. congrate syg...
    6thun tu lw da kwen da dpt 6 org ank da...kot2 kembaq tiap2 thun dpt 12 hahah...
    muah2...syg kmo..
    kwen cpt2 aww :)

    ReplyDelete
  2. most welcome la dear.hahaha.anak ? soba-soba.hahaha.kawen lambat g.tunggggguuuuu....
    hahahaha.

    ReplyDelete
  3. opps.lupe pulak.mmmuaah2 juge...sayg kamo2 juge.weee !

    ReplyDelete
  4. happy anniversary eika.. semoga kekal selamanya.. insyaallah.. :)

    ReplyDelete
  5. hepii annversry ieka :)
    hepii² saluu k ... hhheee

    ReplyDelete
  6. yana : thanx dear.insyaAllah. aminnnnn (:

    ReplyDelete
  7. lin : maceh-maceh.hehehe.insyaAllah (:

    ReplyDelete
  8. kak ieda : maceh2.haha.awak kerinchi.tataw sgt nogori yg tulen.kerinchi awak tawlah.hahah.

    ReplyDelete