Apr 26, 2011

berdebar . .


emmn. pe yang bedebar sangat tuh ? haha. macam-macam debaran yang ade dalam aty ni. debaran bile malam tibela. debaran esok nak exam la. debaran nak balek uma la. debaran bulan mei la. debaran nak mintak penampo la. haha. okeh. yang last tu guraw. jangan nak membongak (nabil lagik.haha)

saye amat bengang dengan keadaan bilik saye untuk last week ni. kot ye pon ko tak suke aku asal baru skang nak bising-bising and muncul mengaco ? kot ye pon tak saba aku nak kua dari sini, tayah la dok kaco aku nak tido. ekaw nak pelompang ko nak kaki ? hahaha. mood : marah + geram = menyetankan diri. haha.

okeh. sebelom semakin tersasar jaoh ke perkare yang tak sepatotnye. lebih baek kite menghepikan diri. lagi due paper. esok dan jumaat. selepas tu, hip hip horeeeeey ! syiok hari raye kat umaaaaa. hehehehe. mungkin tak kan update salu sebab da tak pakai berukband lagik kat uma. berukband wat pangai hodonye sebab tu kene pecat. hahaha

dan sekian sahaja untuk kali ni. saye nak p mandi. mood untuk mengemas barang belom datang. da abes paper kang barula pulun mengemas. hahaha. skang da malam. debaran tu semakin kuat. aku hempok gak karang aty nih. ta payah nak bedebor sangatlah ! hahaha. jom-jom mandi. supaye tak bedebor. kahkah. (gelak + bedebor) assalamualaikum !




adekah ini muke bedebar atau muke mintak kaki ?
hahhahahha. maaafff.


4 comments:

  1. wah.ni yang nak dating malam ni nih.hahaha.

    ReplyDelete
  2. haha~~chill dik~~take care~pasni dh x jmpa~~mish2 kmoo=)

    ReplyDelete