Mar 9, 2011

miera's birthday celebration.


yesterday was siti amiera abdul latiff''s birthday. huhu. happy 21st birthday old lady ! haha. so. me and my friends has decided to celebrate it at yankies hut by 8pm. suddenly the place is missing. haha. dala sy sorg je yg tawu restoran tuh. gerimis lak makin lebat and after everyone agreed , we changed our journey. haha. redwok bangi. satu hal lagi nak mencari red wok tuh. kami taw name je. tompek tak ponah poei laei. haha. it's located at seksyen 7 bangi ye. after found it. kitorg p la masok. amek set steamboat rm 25 per person. fuhh ! pe lg kami melantakla. haha. sampai macam katak perot kitorg ni. steamboat je tak pe. ni tambah ngan nasi goreng , aiskrim , bende-bende alah yang goreng-goreng lagi. mantap beb ! haha. haaaa. lupe pulak. kitorg de bwk suprise cupcake for this old lady. hahahah. disebabkan geng kami 5 org sesuai la ngan cupcake tu yg telah ditulis dengan huruf M I E R A each of it. terharu tak ? hahahaha. cupcake tu kitorg order dari infinty studio. this old lady punye orang kampung jugak. hehe. da banyak da menaip nih. haha. kang bosan pulak. pape pon. korang memang terbaek wokkkk !



tak nampak lak huruf I nye.



ehem : link untuk yankies hut tak de. so , cilok dr blog sape tah. hahaha.



5 comments:

  1. lawanye cupcake ni..nyum2..

    ReplyDelete
  2. bella : da buleyh ! (:

    along : sedap2.nt kem kt mimie bg kt along ye.hehe

    mia : same2 byk2 (:

    ReplyDelete