Mar 22, 2011

blogwalking


saje je nak share yang saye suke ber-blogwalking. hehe. tapi salunye saye akan skip bace entry yang panjang lebar and tulisan macam cacing je boleh baca. bosan. haha. saye pon tak taw napela ade entry yang boleh ditaipkan dengan sebegitu panjang. kadang-kadang people will get bored taw. kalo cerite menarik tak ape. ni cerite biase-biase aje yang ley dijumpai di internet. hehe. jangan marah ye kawan-kawan. saye suke jalan-jalan p blog orang, kalo orang tu update jela. kalo tak update, saye memang tak terpegi. uhu. membace kan dapat menambah ilmu. tapi kalo dah terlampaw panjang, macam jurnal lah pulak kan ? i hate journal. huhu. ok, itu je komen saye untuk hari ini. renung-renungkan dan selamat beramal (:



ehem : sebab tu entry saye pendek-pendek.kihkih


6 comments:

  1. cuba try baca blog sis chika. www.nurulism.com.
    tulisan dea mmg mcm cacing2, tp isi dea best syg. :) try la baca, sis suggest dkat ika sbb bila baca, u'll know that entri yg menarik org baca depends on their content. even pendek but no content people might not read it either syg :)

    ReplyDelete
  2. kak dja : yupp2.btol.kalo interesting story tulisan macam cacing and panjang pon kite akan will to read sampai abes.tapi panjang and tulisan macam cacing story tah pasal paep.penatla ieka membace.hahaha.

    ReplyDelete
  3. faten : haha.ieka memang bejalan-jalan je ke blog orang kalo da buhsan tuh.ngee.tapi blog sendiri tade ape2.ngeee.malas type.just nak cite pasal isi aty jek.kuang2.

    ReplyDelete
  4. yes! do agree! sep sikit.. ;p

    ReplyDelete